Zveme Vás na VŠE Alumni Pub quiz!

Přijďte změřit své vědomosti, užít si přátelskou atmosféru a setkat se s bývalými spolužáky!  

Kdy? 13. listopadu 2024 v 18:00 

Kde? Akademický klub VŠE 

Kdo? Týmy (4-8 hráčů) i jednotlivci 

Pub Quiz je oblíbenou formou společenského setkání, při kterém týmy soutěží ve vědomostních otázkách z různých oblastí – od historie a kultury až po současné dění, vědu či zábavu. Tento formát je navržen tak, aby si ho užili všichni účastníci, ať už mají bohaté znalosti nebo se jen chtějí pobavit. Událost je skvělou příležitostí setkat se s bývalými spolužáky, rozšířit si obzory a zažít soutěžní atmosféru. 

Můžete se zúčastnit buď v týmu, nebo samostatně. Týmy se skládají ze 4-8 hráčů, takže kontaktujte své bývalé spolužáky a přihlaste se společně. Pokud nemáte svůj tým, vůbec nevadí – přiřadíme vás do týmu přímo na místě, takže budete mít možnost poznat se s dalšími absolventy a vytvořit si nové vazby. 

Kromě zábavných otázek a soutěže v různých kategoriích bude na místě připraveno i drobné občerstvení, aby byla atmosféra co nejpříjemnější. Vítězný tým si odnese atraktivní ceny, které budou příjemnou památkou na tento večer. Ale hlavním cílem akce je užít si zábavu v kruhu přátel a kolegů z dob studií. Součástí večera bude také tombola s možností vyhrát atraktivní ceny, takže šanci na výhru má opravdu každý!

Alumni Pub Quiz je víc než jen soutěž – je to příležitost k neformálnímu setkání s lidmi, se kterými jste strávili svá studentská léta. Tato akce nabízí skvělou šanci zavzpomínat na společné zážitky, navázat nové kontakty a prohloubit vztahy.  

Akce je zpoplatněna nevratnou částkou 100 Kč za účastníka. 

Více informací o celé akci, včetně možnosti registrace, najdete v Absolventském portálu.  

Přijďte si užít zábavný večer plný vědomostí, smíchu a dobré společnosti.  

Jménem Absolventského centra VŠE se těšíme na Vaši účast.